Uygunluk Yönetimi Danışmanlığı


ISO 37301 Uygunluk Yönetim Sistemi Kurulum Danışmanlığı

Daha önce ISO 37301 standardı veya uygunluk yönetimi konusunda hiç bir sistem çalışmanız olmadı ise, sıfırdan belgelendirmeye kadar tam bir sistem kurulumu için danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Danışmanlık desteği ile hem ilgili standart ve mevzuat şartlarına uygun, hem de kuruluşunuzu yansıtacak ve fayda sağlayacak bir uygunluk yönetim sistemine sahip olabilirsiniz.

ISO 37301 Uygunluk Yönetim Sistemi Mevcut Durum Analizi

Daha önce çeşitli ihtiyaçlarınızdan dolayı uygunluk konusunda kuruluşunuzda bazı çalışmalar yapmış olabilirsiniz. Veya halihazırda başka bir yönetim sistemine sahip olabilirsiniz. Bu durumda mevcut durumunuz ISO 37301 standardı şartlarının bir kısmını tamamen/kısmen karşılıyor olabilir.

Mevcut durumunuzda ISO 37301 standardının hangi şartlarının, ne derecede karşılandığını, standarda tam olarak uyum için hangi eksikleri gidermeniz gerektiğini detaylı olarak analiz ederek size raporlayabiliriz.

Özellikle sistem kurulumu konusunda tecrübeli ve tam bir danışmanlık desteğine ihtiyaç duymayan kuruluşlar için ideal çözüm!

ISO 37301 Uygunluk Yönetim Sistemi Risk Yönetimi

ISO 37301 standardının ve etkin bir uygunluk yönetim sisteminin en önemli süreçlerinden biri şüphesiz risk yönetimi. Etkin bir risk yönetimi olmadan, etkin bir sistemden söz etmek mümkün değil.

Uygunluk Risklerinizin yönetimi için gerekli süreçlerin tanımlanması, prosedürlerin oluşturulması ve risk analizlerinin uzman desteği ile gerçekleştirilmesi konusunda size destek olabiliriz.

ISO 37301 Uygunluk Yönetim Sistemi Belgelendirmesi

ISO 37301'e uygun bir uygunluk yönetim sistemine sahipsiniz ve bunu belgelendirmek istiyorsunuz. Veya mevcut belgelendirme firmanızdan herhangi bir nedenle memnun değilsiniz ve değiştirmek istiyorsunuz.

Doğru belgelendirme kuruluşunun seçimi ve belgelendirme sürecinin doğru bir şekilde yönetilmesi, kurmuş olduğunuz sistemin uluslararası alanda tanınırlığı ve kurum imajınız açısından çok büyük önem arz etmekte ve deneyim gerektirmektedir.

Ne yazık ki bir çok kuruluş kendi sektörüne, kurumsal yapısına ve marka imajına uygun belgelendirme kuruluşu seçememekte, bu yüzden gerek kurum içi gerekse marka imajı konusunda belgelendirmenin faydalarını yeterince görememektedirler.

Kurumunuzun belgelendirme süreçlerinin doğru ve etkin bir şekilde yürütülmesinde, Kum'un uzun yıllara dayanan belgelendirme deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Kuruluşunuza özel danışmanlık projelerini birlikte tasarlayalım

Sormak istediklerim var

Uygunluk Yönetimi Danışmanlığı ile ilgili herhangi bir sorunuz mu var? Bize iletin, yetkililerimiz cevaplasın.

Sormak istediklerim var

Danışmanlık Teklifi

Uygunluk Yönetimi Danışmanlığı hizmeti için teklif almak istiyoruz.

Danışmanlık Teklifi al

Danışmanlık Hizmetleri

  • Bilgi Güvenliği Yönetimi Danışmanlığı
  • Çevre Yönetimi Danışmanlığı
  • Enerji Yönetimi Danışmanlığı
  • İş Sürekliliği Yönetimi Danışmanlığı
  • İş Sağlığı Güvenliği Yönetimi Danışmanlığı
  • Kurumsal Yönetişim Danışmanlığı
  • Kalite Yönetimi Danışmanlığı
  • Kurumsal Risk Yönetimi Danışmanlığı
  • Müşteri Şikayetleri Yönetimi Danışmanlığı
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk Danışmanlığı
  • Tedarik Zinciri Yönetimi Danışmanlığı
  • Uygunluk Yönetimi Danışmanlığı
  • Varlık Yönetimi Danışmanlığı
  • Yolsuzlukla Mücadele Yönetimi Danışmanlığı
  • FARKIMIZ NEDİR?

    Danışmanlık hizmetleri konusunda bir çok alternatif kuruluş ve bir çok alternatif danışmanlık programı mevcut. Bu alternatifler arasında doğru seçim yapabilmek oldukça zor.

    Seçiminize yardımcı olabilmesi amacıyla herhangi bir yerden alabileceğiniz klasik ve birbirinin aynısı gibi görünen danışmanlık hizmetlerinde karşılaşabileceğiniz riskler, ve bu risklere karşı Kum danışmanlık hizmetlerinin size sunduklarını özetlemeye çalıştık.

    Farkımız nedir?

    Daha Fazla Bilgi Edinin!

    ISO37000:2021 Kuruluşların Yönetişimi Standardı

    ISO37000:2021 standardı, kuruluşların yönetişimi hakkında rehberlik sunar. Yönetim organlarına ve yönetim gruplarına, yönettikleri kuruluşların amaçlarını gerçekleştirebilmeleri için sorumluluklarını ... Devamı

    ISO37000 İyi yönetişim için ilk uluslararası standart

    ISO 37000:2021 Kuruluşların Yönetişimi – Rehberlik, kuruluşlara ve yönetim organlarına, etik ve sorumlu bir şekilde davranırken etkin bir performans sergilemeleri için gereken araçları sağlar. Dünya ç... Devamı

    Stratejik Yönetimde Paydaş Teorisi ve ISO Standartlarıyla İlişkisi (1)

    Stratejik Yönetim ilkeleri, ISO 9001 standardının 2015 yılı revizyonu ile iyiyden iyiye işletmelerin yönetim modellerine entegre edilmeye başlandı. Bu ilkeler ANNEX SL yapısına uygun geliştirilen diğe... Devamı

    5 yıllık stratejik plan mı? Çok uzun!

    İş dünyasında yaygın bir şekilde uygulanan ve bir çok kamu/özel sektör şirketi tarafından etkin bir şekilde kullanılan Stratejik Planlama; kuruluşların hayallerini, yani vizyonunu gerçekleştirebilmesi... Devamı

    Yönetimden Yönetişime

    Günümüzde “yönetim” kavramı “yönetişim” kavramına doğru evriliyor. Yönetişim kavramı; kuruluşların paydaşlarıyla sürekli iletişim içerisinde olmalarını, şeffaf ve hesap verebilir bir yöneti(şi)m mo... Devamı

    Stratejik Yönetimde Paydaş Teorisi ve ISO Standartlarıyla İlişkisi (2)

    Yazımızın 1.bölümünde stratejik yönetimde "paydaş" kavramını açıklamıştım. Bu 2.bölümünde ise paydaş kavramının ISO standartlarıyla ilişkisini açıklamaya çalışacağım. Böylece ISO tarafından ANNEX SL y... Devamı

    Etkin Proje Yönetimi

    Danışmanlık projelerimiz; Deming Cycle (PDCA) ve Project Management Life Cycle (PMLC) ilkelerinin 30 yılın üzerindeki uygulama deneyimi ile harmanlanması sonucu geliştirdiğimiz ve KUM-CPM Yazılımımız ile desteklediğimiz KUM PROJE YÖNETİM METODOLOJİSİ çerçevesinde planlanmakta ve yönetilmektedir.

    Bu sayede; projelerin başarıya ulaşmasını garanti altına almakla kalmıyor, projelerin en kısa sürede, en az kaynak kullanarak ve en düşük toplam maliyetle tamamlanabilmesini sağlıyoruz.

    Proje Yönetim metodolojimiz hakkında bilgi edinin:

    Tipik bir danışmanlık projesini nasıl yürütürüz?