CPM - Customer Project Management Yazılımı hakkında

Bilindiği üzere yönetim sistemlerinin geliştirilmesi projeleri; kuruluşlarda birçok kişi ve bölümün etkin bir işbölümü yapması ve senkronize çalışmasını gerektirir. KUM olarak uzun yıllardır müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetlerimizde proje yönetimi ilkeleri zaten etkin bir şekilde uygulanmaktaydı, fakat CPM yazılımı ile artık bunu bir üst boyuta taşıdık. 

Her zaman sektöründe yeniliklere imza atmayı ve sunduğu hizmetin kalitesini en üst düzeyde tutmayı amaçlayan Kum, artık danışmanlık hizmetlerininin operasyonel yönetimini kendi geliştirdiği CPM yazılımı ile yönetiyor.

CPM - CustomerProject Management yazılımı, firmamız tarafından geliştirildi ve 2016 yılı itibarıyla tüm danışmanlık projelerimizde kullanılmaya başlandı. Bu yazılım ile hem proje danışmanlarımız, hem de müşterilerimiz proje çalışmalarını daha etkin yürütme ve yönetme imkanına kavuştular.

 

CPM'in Temel Özellikleri

Etkin bir proje yönetimi sağlar!

CPM, evrensel kabul görmüş proje yönetim ilkeleri ve metotlarını kullanır. Proje bazında aşamalar, faaliyetler, terminler ve sorumluluklar birbiriyle ilintili şekilde yönetilir.

Basittir!

CPM, kullanıcılarını son derece basit ve gereksiz detaylardan arındırılmış bir arayüzle karşılar. Kullanımı için özel bir yazılım bilgisine ihtiyaç duyulmaz, temel bilgisayar ve internet kullanıcısı olan herkes rahatlıkla kullanabilir. Bununla birlikte proje danışmanınız yazılımın kullanımı ile ilgili kısa bir eğitimi de projenizin başlangıcında size verecektir.

Cihazdan ve lokasyondan bağımsızdır!

CPM yazılımı internet üzerinde çalışır. Yazılımı kullanmak için bilgisayarınıza herhangi bir program kurulmaz. İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan ve herhangi bir yerden erişebilirsiniz.

Kullanıcı yönetimi

Proje yöneticiniz ve proje ekip üyeleriniz adına açılan kullanıcı hesapları ile ilgili tüm kişi/birimler yazılımı kullanabilir, proje ile ilgili faaliyetlerini yönetebilirler.

Proje Görev ve Etkinliklerinin takibi

Proje ile ilgili belirlenmiş olan tüm görev ve etkinliklere ilişkin detaylar, eklenmiş dokümanlar, terminler, sorumlular tek ekranda filtrenebilir şekilde görüntülenebilir ve yönetilebilir.

Raporlama

Proje ile ilgili faaliyetlere ilişkin basit ve özet raporlar ile proje durumunu görüntülenebilir. Üstelik Gantt Chart desteği ile.

Tam bir ekip çalışması sağlar.

Görevlere ilişkin diğer kullanıcılar yorumlarını, görüşlerini paylaşılabilir, dosya ekleyebilir.

CPM yazılımını nasıl kullanacaksınız?

Tüm danışmanlık projelerimizde, projenin başlangıcında öncelikle bir proje ekibi oluşturulmaktadır. Proje ekibi oluşturulduktan sonra ekip üyeleri adına kullanıcı hesapları oluşturulacak ve sisteme giriş bilgileriniz ve şifreleriniz size iletilecektir. Size iletilen kullanıcı adı ve şifre ile cpm.kum.com.tr adresinden sisteme giriş yapabilir ve kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Bu aşamada proje danışmanınız size kısa bir eğitim verecek ve yazılımın kullanımı ile ilgili bilgileri size aktaracaktır. Zaten CPM, üst düzey bilgisayar/yazılım bilgisine sahip olmayan normal bir bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği basitlikte tasarlandığından, hemen etkin bir şekilde kullanmaya başladığınızı göreceksiniz.

Birkaç ekran görüntüsü size fikir verecektir.

PAYLAŞ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR